bag

Запазили сте 0 продукта

Телефон за поръчки
0894 496 030

Работно време: 10:00-18:00ч.
всеки ден без неделя

 

Общи условия

 KILIMCHE.com е уебсайт за електронна търговия - виртуален магазин за продажба и доставка на публикуваните в него стоки. Обект на продажба са стоките, предлагани в сайта към момента на отправяне на заявката за закупуване от страна на потребителя и за които е дадено че са в наличност.При липса на складова наличност от заявената стока KILIMCHE.com уведомява Клиента за изчерпването й чрез изпращане на съобщение до посочения от Клиента електронен адрес или на посочения телефон. При посочени неверен или сгрешен адрес и/или телефон при подаване на заявката за KILIMCHE.com не възниква задължение за сключване на договор и изпълнение на поръчката.KILIMCHE.com не носи отговорност при възможни разлики в цветовете на стоките,дължащи ще са особености в екраните на компютрите.  

 

1.Договорни отношения. Договорът поражда действие между страните след проверка на наличността на стоката предмет на заявлението за покупка и след потвърждаване на валидността на заявката на посочения от Клиента телефон за връзка или чрез посочения електронен адрес. С потвърждение на поръчката по смисъла на закона се сключва договор за продажба от разстояние. С окончателното оформяне и потвърждение на поръчката, Вие като клиент се съгласявате с условията, при които стоката ще ви бъде доставена. С тази клауза се уреждат индивидуалните договорни отношения между страните.

 

2.Доставка и начин на плащане ДОСТАВКИ СЕ ИЗВЪРШВАТ С ФИРМА  "ЕКОНТ". Доставки на пратки с по-големи от стандартните габарити(30/40/15см.) и тегло над 2 кг.се извършват по тарифите на фирма" ЕКОНТ" намалени с отстъпките за нашия елекронен-магазин.

Плащане при доставка(наложен платеж)  Получавайки поръчаната стока,заплащате дължимата сума на куриера.Тя е отбелязана в цената на поръчката.      
                                   

3.Право на рекламация 

  Според Закона за защита на потребителите - чл. 55, ал.1,може да върнете или замените закупената стока в 14 дневен срок от датата на получаването,задължително с касовата бележка!При условие, че стоката бъде върната във вида, в който е получена и е запазен добър търговски вид(стоката не е скъсана,продупчена,изцапана,третирана с препарати,прана,прогорена,подменена или др.) Пътеки отрязани по размер на клиента НЕ СЕ ЗАМЕНЯТ! ФОРМУЛЯР ЗА УПРАЖНЯВАНЕ ПРАВО НА ОТКАЗ

Транспортните разходи за доставка и връщане на стока са за сметка на клиента.

 

Пазарувай с НАСТРОЕНИЕ!