bag

Запазили сте 0 продукта

Телефон за поръчки
0894 496 030 

Работно време:
Понеделник - Петък: 9:30-17:30ч.
Събота: 9:30-16:00ч.
Неделя: Почивен ден

 

 

     

ТОП МОДЕЛИ

Общи условия и Политика за поверителност

 KILIMCHE.com е уебсайт за електронна търговия - виртуален магазин за продажба и доставка на публикуваните в него стоки. Обект на продажба са стоките, предлагани в сайта към момента на отправяне на заявката за закупуване от страна на потребителя и за които е дадено че са в наличност.При липса на складова наличност от заявената стока KILIMCHE.com уведомява Клиента за изчерпването й чрез изпращане на съобщение до посочения от Клиента електронен адрес или на посочения телефон. При посочени неверен или сгрешен адрес и/или телефон при подаване на заявката за KILIMCHE.com не възниква задължение за сключване на договор и изпълнение на поръчката.KILIMCHE.com не носи отговорност при възможни разлики в цветовете на стоките, дължащи ще са особености в екраните на компютрите, таблети, телефони...!

 

1.Договорни отношения. Договорът поражда действие между страните след проверка на наличността на стоката предмет на заявлението за покупка и след потвърждаване на валидността на заявката на посочения от Клиента телефон за връзка или чрез посочения електронен адрес. С потвърждение на поръчката по смисъла на закона се сключва договор за продажба от разстояние. С окончателното оформяне и потвърждение на поръчката, Вие като клиент се съгласявате с условията, при които стоката ще ви бъде доставена. С тази клауза се уреждат индивидуалните договорни отношения между страните.

 

2.Доставка и начин на плащане ДОСТАВКИ СЕ ИЗВЪРШВАТ С ФИРМА  "ЕКОНТ". Доставки на пратки с по-големи от стандартните габарити(30/40/15см.) и тегло над 2 кг.се извършват по тарифите на фирма" ЕКОНТ" намалени с отстъпките за нашия елекронен-магазин. Цената на доставка, която калкулира системата е приблизителна, понеже цената за доставка може да варира според наложения платеж, броя, обема и теглото на поръчаните стоки, населеното място на получателя, деня за доставка и желано време за доставка.

Плащане при доставка (наложен платеж). Получавайки поръчаната стока,заплащате дължимата сума на куриера.Тя е отбелязана в цената на поръчката.      
                                   

3.Право на рекламация 

  Според Закона за защита на потребителите - чл. 55, ал.1,може да върнете или замените закупената стока в 14 дневен срок от датата на получаването, ЗАДЪЛЖИТЕЛНО С КАСОВАТА БЕЛЕЖКА (бележката се закрепва с телбод зад основната товарителница, която се залепва върху опаковката на стоката)! При условие, че стоката бъде върната във вида, в който е получена и е запазен добър търговски вид (стоката не е скъсана, продупчена, изцапана, третирана с препарати,прана, прогорена, подменена или др.) Пътеки отрязани по размер на клиента НЕ СЕ ЗАМЕНЯТ или ВРЪЩАТ!  ФОРМУЛЯР ЗА УПРАЖНЯВАНЕ ПРАВО НА ОТКАЗ

 

Всички пратки са със задължителна опция преглед !!! Прегледът се осъществява в присъствието на куриер на Еконт !!!

 

При връщане или замяна на стока, предварително трябва да се свържете с Наш представител на тел: 0894 496 030

 

Транспортните разходи за доставка и връщане на стока са за сметка на клиента.

 

 

 

ОБЩИ УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ НА САЙТА

 

I. Представяне

kilimche.com е уебсайт, чийто собственик е фирма "КИЛИМЧЕ" ЕООД, с ЕИК 204713540, седалище и адрес на управление град Варна, 9000, ул. Георги Бенковски No 30. Използването на този сайт и регистрирането на поръчка чрез него се счита за съгласие с посочените по-долу общи условия. В случай, че не приемате Общите условия, моля не използвайте този уеб сайт. "КИЛИМЧЕ" си запазва правото да променя Общите условия по всяко време без предварително известие, като промените влизат в сила при публикуването им в сайта.

 

II. Oбщи условия за ползване на сайт www.kilimche.com

1. Под „Потребител” се разбира: всеки, който е заредил в Интернет, страницата www.kilimche.com на компютър или друго устройство, позволяващо използването на сайта.

2. Всеки един потребител е обвързан от правилата на настоящите общи условия за цялото време на ползване на www.kilimche.com, от първоначалното влизане на www.kilimche.com.

3. Адреси и имена за контакти с "КИЛИМЧЕ" ЕООД са обявени на видно място на www.kilimche.com.

4. Потребителите на www.kilimche.com нямат право да извършват действия, които нарушават общо установени правила на общуване и комуникация, да извършват злоумишлени действия, разпространяване на вируси и др. подобни, нарушаващи или увреждащи права или интереси на трети лица.

5. Потребителите на www.kilimche.com имат право да ползват свободно ресурсите на www.kilimche.com с изключение на ограниченията, описани в настоящите общи условия или частите от сайта изискващи специлна регистрация.

6. Всеки потребител е длъжен:

6.1 Да не нарушава и да зачита правата и свободите на гражданите, съгласно Конституцията, законите на Република България и международни актове, по които тя е страна, правилата на морала, добрите нрави и Интернет етиката при ползване на услугите, предоставяни от "КИЛИМЧЕ" ЕООД чрез този сайт

6.2 Да не нарушава чужди имуществени или неимуществени, абсолютни или относителни права и интереси, като право на собственост, право на интелектуална собственост и др.

6.3 Да уведомява незабавно "КИЛИМЧЕ" ЕООД и съответните власти за всеки случай на извършено или открито нарушение при използване на предоставяните услуги.

6.4 Да не извършва злоумишлени действия.

7. Съдържанието на www.kilimche.com не може да бъде възпроизвеждано или показвано в други сайтове и медии без писмено съгласие от "КИЛИМЧЕ" ЕООД.

8. Потребителите нямат право да ползват screenshot на www.kilimche.com без изрично писмено разрешение на "КИЛИМЧЕ" ЕООД.

9.Потребителите на www.kilimche.com нямат право да ползват автоматизирани системи за download на каквато и да било информация от www.kilimche.com.

10. Потребителите на www.kilimche.com нямат право да копират, разпространяват или ползват текстове, картини, образи или части от www.kilimche.com, без изрично писмено разрешение на "КИЛИМЧЕ" ЕООД.

11. Потребителите нямат право да претоварват www.kilimche.com с фиктивни заявки или друга информация (flood).

12. Потребителите нямат право да разпространяват чрез www.kilimche.com порнографски материали, снимки или други материали, чужд обект на авторско право, схеми, знаци и др., обект на чужда интелектуална собственост, призиви за насилствена промяна на гражданския и обществен ред, неправомерно придобита информация или такава, която накърнява имуществени или неимуществени права или интереси на трети лица.

13. "КИЛИМЧЕ" ЕООД има право да инсталира върху компютрите на потребителите кукита (cookies). Те са текстови файлове, които се запазват от Интернет страницата върху твърдия диск на Потребителя и позволяват възстановяване на информация за Потребителя, като го идентифицират и позволяват проследяване на действията му, Интернет страниците, които посещава, хипер-връзките, които използва, информацията, която ползва и записва и други.

14. Сайтът www.kilimche.com събира IP адреси с цел поддържане на администрацията на системата и осъществяване на контрол върху ползването му. Когато Потребителите поискат да посетят страници от сайта на www.kilimche.com, нашите сървъри се свързват към техния IP адрес. По принцип няма връзка между IP адресите и каквато и да е лична информация, което означава, че сесията на Потребителя е стартирана, но самият Потребител си остава анонимен за нас. Ние можем и ще използваме IP адресите, за да да идентифицираме даден Потребител, когато сметнем, че е необходимо да изискваме спазване на УСЛОВИЯТА за ползване на www.kilimche.com, или с цел защита на нашето обслужване, както и при съобразяване с определени законови процедури.

15. "КИЛИМЧЕ" ЕООД гарантира на своите Потребители конфиденциалността на предоставената информация и лични данни. Последните няма да бъдат използвани, предоставяни или довеждани до знанието на трети лица извън случаите и при условията, посочени в настоящите Общи условия.

16. "КИЛИМЧЕ" ЕООД не носи отговорност за вреди, причинени върху софтуера, хардуера или телекомуникационните съоръжения, или за загуба на данни, произтекли от материали или ресурси, търсени, заредени или използвани по какъвто и да било начин посредством предоставяните услуги. Съветите, консултациите или помощта, оказани от специалистите и служителите на www.kilimche.com във връзка с ползването на услугите от потребителите, не поражда каквато и да било отговорност или задължения за "КИЛИМЧЕ" ЕООД.

17. "КИЛИМЧЕ" ЕООД не носи отговорност за:

17.1. Съдържанието на рекламите, публикувани на www.kilimche.com.

17.2. Мненията изразени във форумите (коментарите).

17.3. Евентуални вреди, реални или въображаеми, възникнали или свързани с достъпа (или липсата на достъп) до www.kilimche.com.

18. "КИЛИМЧЕ" ЕООД има право, но не и задължение да запазва материали и информация, използвани, разположени на сървъра на www.kilimche.com или направени достояние на трети лица от потребител, и да ги предоставя на трети лица и съответните държавни органи в случаите, когато това е необходимо за запазване правата и законните интереси, собствеността и сигурността на www.kilimche.com, както и на трети лица, в случаите на предявени искове във връзка с нарушаване на техни права по повод на използвани или разпространени информация или материали, както и в случаите, когато материалите или информацията са изискани от държавни органи и други.

19. "КИЛИМЧЕ" ЕООД има право по всяко време, без уведомяване на Потребителя, когато последния ползва услугите в нарушение на настоящите условия, както и по преценка на "КИЛИМЧЕ" ЕООД да прекратява, спира или променя предоставяните Услуги. "КИЛИМЧЕ" ЕООД не носи отговорност спрямо потребителите и трети лица за претърпени вреди и пропуснати ползи, настъпили вследствие прекратяването, спирането, променянето или ограничаването на услугите, изтриването, модифицирането, загубването, недостоверността, неточността, или непълността на съобщения, материали или информация, пренасяни, използвани, записвани или станали достъпни чрез www.kilimche.com.

20. "КИЛИМЧЕ" ЕООД може да осигури публикуване на www.kilimche.com на хипер-връзки към други Интернет страници и ресурси. "КИЛИМЧЕ" ЕООД не носи отговорност за претърпени вреди и пропуснати ползи, произтекли във връзка с използването, достъпа или достоверността на тези материали и съдържание. Потребителят носи пълна отговорност за всички причинени вреди на "КИЛИМЧЕ" ЕООД и трети лица в следствие използване или достъп до тези Интернет страници и ресурси.

21. "КИЛИМЧЕ" ЕООД си запазва правото да търси обезщетение за евентуални вреди и претенции на трети страни, следствие от нарушаването на настоящите условия за ползване и/или нерегламентирано използване услугите на www.kilimche.com.

22. Информацията в www.kilimche.com може да съдържа технически неточности или печатни грешки.

 

III. Общи условия при онлайн пазаруване на стоки от www.kilimche.com

1. www.kilimche.com е уебсайт, който предоставя възможност за електронна търговия на оферираните в сайта стоки от името на "КИЛИМЧЕ" ЕООД. Продажбата и доставката на стоки чрез сайта се извършва само за територията на България. Онлайн продажбата и доствката на стоки от сайта е свързана със задължението на клиента за заплащане на цената на стоките и тяхната доставка.

2. "Клиент" е всеки, който е заредил в Интернет страницата www.kilimche.com на компютър или друго устройство, позволяващо използването на сайта, и е извършил онлайн поръчка на стока от сайта www.kilimche.com.

3. Продавач е "КИЛИМЧЕ" ЕООД.

4. Закупуване на стоки онлайн от сайта, се осъществява при спазване на следната процедура:

4.1.Клиентът посещава сайта www.kilimche.com.

4.2.Клиентът избира желаната от него стока, след което потвърждава желанието си за закупуване на стоката чрез натискане на бутона „Поръчай“

4.3.Системата автоматично прехвърля клиента в нов прозорец („Количка“) на сайта и предоставя информация за цената на избраната стока.

4.4. Клиентът попълва трите си имена, адрес за доставка на стоките, телефон и имейл, избира начин на плащане (ако са налични повече от един) и изпраща поръчката до "КИЛИМЧЕ" ЕООД чрез натискане на бутон „изпрати“.

4.5. След изпращане на поръчката съгласно т.4.4, на посочения от клиента имейл адрес се получава автоматично съобщение за обработване на поръчката на клиента, както и информация, че представител на продавача ще осъществи контакт с клиента чрез предоставените от последния телефон или имейл, за потвърждаване наличността на избраната от клиента стока, уточняване на начина на плащане на дължимата цена, както и на дата, час и адрес за доставка на поръчаната от Купувача стока.

4.6.В срок от 1-2 работни дена от получаване от Продавача на поръчката на клиента, служител на продавача осъществява контакт с клиента чрез предоставените от последния телефон или имейл. При осъществяване на контакта по предходното изречение, Продавачът предоставя на клиента информация за наличността на избрната стока, начина на заплащане на цената на стоката, след което страните договарят дата, час и адрес за доставка на стоката. Поръчката на клиента се счита за потвърдена и подлежаща на изпълнение от продавача, само и единствено при получаване на имейла на клиента на писмено потвърждение от продавача, в което е посочена стоката, количеството й, цената на стоката, начин на плащане на дължимите от клиента цени и срока за плащането им, дата, час и адрес за доставка на стоката. Изпратеното от продавача потвърждение обвързва клиента и се счита за сключен договор. С приемането на тези общи условия клиентът се съгласява, че не е необходимо сключения договор да му се представя на материален носител и полученото на имейл адреса му потвърждение е достатъчно за да бъде договорът в сила.

4.7.При избиране на опцията „плащане в брой“, клиентът заплаща на представител на продавача цената на стоката. Заплащането се извършва при доставяне на стоката в обекта на клиента.

4.8. При избиране на опцията „плащане по банков път“, клиентът заплаща цената на стоката и доставката й по банковата сметка на продавача в срок от 1 ден от датата на потвърждаване на поръчката от Продавача по т.4.6.

4.9. Продавачът не носи каквато и да била отговорност пред клиента, респ. не му дължи неустойки, обезщетения и други подобни, в следните случаи:

4.9.1.получената от продавача поръчка е с липсващи или неверни данни;

4.9.2.контактът между продавача и клиента по т.4.5 не бъде осъществен в посочения срок, независимо от причината за това;

4.9.3.поръчката на клиента не бъде потвърдена от продавача съгласно т.4.6., независимо от причините за това;

4.9.4.клиентът не заплати цената на стоката и цената за доставка в срока по 4.7., като в този случай наред с останалите последици договорът се прекратява автоматично.

4.9.5. клиентът не заплати цената на стоката и цената на доставка в срока по 4.8., като в този случай наред с останалите последици договорът се прекратява автоматично.

4.9.6.при форсмажорни обстоятелства по смисъла на ТЗ.

4.9.7.при упражнено от клиента право на отказ от стоката.

5. Публикуваните в сайта оферти съдържат основна информация за всяка предлагана стока съобразно вида й и указване на цената на всяка отделна стока.

6. Офертите са придружени със снимков материал. "КИЛИМЧЕ" ЕООД не носи отговорност за възможни разлики в цветовете на закупените стоки, дължащи се на специфики в екраните на компютрите или неправилно осветление при направата на снимките.

7. Всички цени, посочени в този сайт са в лева, важат за 1 брой от съответната стока и са с включен ДДС - освен ако не е упоменато, че цената не включва ДДС. При избор на стока, клиентът получва информация за отстъпката от цената на стоката, ако е налична такава.

8 "КИЛИМЧЕ" ЕООД си запазва правото да коригира сгрешени технически и други параметри на стоките.

9. Клиентът може да упражни правата си съгласно чл. 55, ал. 1 от ЗЗП, в 14-дневен срок от получаването на стоката, при условие, че стоката е в оригинална опаковка, с ненарушен търговски вид и бъде върната във вида, в който е получена, без да бъде ползвана. Когато клиентът е прегледал и приел без възражение стоката, като е подписал протокол за приемането й, клиентът няма право на отказ от стоката. В случайте когато клиентът има право на отказ от стоката, Клиентът може да осъществи правото си на отказ:

- като изпрати на имейла на продавача недвусмислено изявление, че се отказва от закупуване на стоката; или

- като впише в протокола за приемане на стоката недвусмислено изявление, че се отказва от закупуване на стоката.

10. Клиент може да направи рекламация след доставка, само когато е налице несъответствие между поръчана и доставена стока, което е било невъзможно да бъде установено в момента на доставката.

11. Клиентът има право да се информира за състоянието на своята Поръчка.

12. Когато Клиентът е избрал да плати цената на стоката по банков път, доставка на стоката се извършва на заявения адрес за доставка, след заплащане на продажната цена по реда, указан в сайта.

13. Клиентът е длъжен да заплати цената на Поръчката, цената за доставка на стоката според обявения в сайта начин.

14. Клиентът има право да разглежда, поръчва по индивидуална заявка и получава стоки от www.kilimche.com по реда и условията, посочени в него.

15. "КИЛИМЧЕ" ЕООД няма задължението и обективната възможност за контрол на начина, по който Клиентите използват предоставяните услуги.

16. "КИЛИМЧЕ" ЕООД има право по собствена преценка да променя цените на предлаганите чрез "www.kilimche.com" стоки, без предварително уведомяване на клиентите, като новите цени влизат в сила от датата на публикуването им на сайта.

17. Клиентът е длъжен да заплати цената, която е била актуална по време на поръчката и потвърждението на желаната стока. Съобщението за намаление на цените става с поставяне на новата цена под/до/над старата, като последната е задраскана.

18. Всички спорове между страните се решават в дух на разбирателство и добра воля. В случай, че съгласие не бъде постигнато, всички неразрешени спорове, породени от договора между страните или отнасящи се до него, включително спорове, породени или отнасящи се до неговото тълкуване, недействителност, изпълнение или прекратяване, както и спорове за попълване на празноти в договора или приспособяването му към нововъзникнали обстоятелства, ще бъдат разрешавани съобразно българското законодателство.

19. За неуредените въпроси се прилагат разпоредбите на действащото българско законодателство.

 

ПОЛИТИКА ЗА ПОВЕРИТЕЛНОСТ

Защитата на личните данни е от голямо значение за нас и искаме процесът по обработка на Вашите лични данни да бъде напълно открит и прозрачен за Вас.

 

Кой носи отговорност за личните Ви данни?
КИЛИМЧЕ ЕООД е администратор на личните данни, които ни предоставяте и носи отговорност за тях, съгласно приложимия закон за защита на личните данни.


Фирмен регистър:КИЛИМЧЕ ЕООД
ЕИК 204713540

 

Къде съхраняваме Вашите данни?
Данните, които събираме от Вас, се съхраняват в рамките на Европейското икономическо пространство ("ЕИП"), но също така могат да бъдат прехвърлени и обработвани в страна извън ЕИП. Всеки случай на прехвърляне на Вашите лични данни ще се извършва в съответствие с приложимите закони.

За трансфери извън ЕИП, КИЛИМЧЕ ЕООД ще използва Стандартните договорни клаузи и Защита на неприкосновеността на личната информация за страните, за които липсва адекватно решение от страна на Европейската комисия.

 

Кой има достъп до Вашите данни?
Ограничен достъп до вашите лични данни имат само определени служители на КИЛИМЧЕ ЕООД. Друга част от вашите лични данни се предават на спедиторската фирма извършваща дейност на доставка на стоките до посочен от вас адрес. Данните, които предоставяме на спедиторската фирма са само и единствено с цел да осъществят доставката на заявената от вас стока. Част от общите лични данни, като IP, Browser, System info се засичат и съхраняват на други платформи като Google Analytics, които служат само и единствено за анонимна статистическа база.

Ние никога не прехвърляме, продаваме или разменяме Вашите данни за маркетингови цели на трети страни извън рамките на компанията ни. Вашите данни се използват само за предоставяне на нашите услуги.

 

Какви са Вашите права?

 

Право на достъп:
По всяко време имате право да поискате информация относно личните Ви данни, които съхраняваме. Можете да се свържете с КИЛИМЧЕ ЕООД, след което Вашите лични данни ще Ви бъдат предоставени чрез електронна поща.

Право на преносимост: 
Когато КИЛИМЧЕ ЕООД обработва Вашите лични данни по автоматизиран начин въз основа на Вашето съгласие или въз основа на споразумение, имате право да получите копие от Вашите данни в структуриран, широко използван и пригоден за машинно четене формат, прехвърлени на Вас или на друга страна. Това включва само личните данни, които сте ни предоставили.

 

Право на коригиране: 
Имате право да поискате коригиране на Вашите лични данни, ако те са неправилни, включително допълване на непълни лични данни.  Ако имате профил в КИЛИМЧЕ, можете да редактирате своите лични данни в страницата на профила си.

 

Право на изтриване:
Имате право да изтриете всички лични данни, обработвани от КИЛИМЧЕ по всяко време, освен в следните ситуации:

* в момента сте в процес на комуникация с отдел Обслужване на клиенти по разрешаването на даден въпрос
* имате отворена поръчка, която още не е изпратена или е частично изпратена
* имате неуреден дълг към КИЛИМЧЕ ЕООД, независимо от начина на плащане
* ако сте заподозрени в злоупотреба или сте злоупотребили с нашите услуги през последните четири години
* Вашият дълг е бил продаден на трета страна през последните три години или една година за починали клиенти
* Вашето заявление за кредит е отхвърлено през последните три месеца
* ако сте направили покупка, ще запазим Вашите лични данни във връзка с Вашата трансакция според счетоводните правила.

Право да възразите срещу обработването въз основа на легитимен интерес:
Имате право да възразите срещу обработването на Вашите лични данни въз основа на легитимния интерес на КИЛИМЧЕ. КИЛИМЧЕ няма да продължи да обработва личните Ви данни, освен ако не се докаже, че съществуват убедителни правни основания за това, които имат предимство пред интересите и правата Ви или поради съдебни искове.

 

Право да възразите срещу директния маркетинг:
Имате право да възразите срещу получаването на маркетингови съобщения, включително срещу профилирането и анализа за целите на директния маркетинг.

Можете да се откажете от директния маркетинг по следните начини:
* като следвате указанията във всяко съобщение, изпратено с маркетингова цел

Имате право да поискате КИЛИМЧЕ да ограничи обработването на Вашите лични данни при следните обстоятелства:
* ако възразите срещу обработването въз основа на легитимен интерес на КИЛИМЧЕ, КИЛИМЧЕ ще ограничи обработването на данните в очакване на резултат от проверката на законните основания.
* ако претендирате, че Вашите данни са неточни, КИЛИМЧЕ трябва да ограничи обработването в очакване на резултат от проверката на точността на личните данни.
* ако обработването е неправомерно, можете да възразите срещу изтриването на личните Ви данни и вместо това да изискате ограничаване на използването им
* ако КИЛИМЧЕ вече не се нуждае от личните данни, но те са Ви необходими за упражняване или защита на правни претенции.

Как можете да приложите Вашите права?
Ние се отнасяме много сериозно към защитата на личните данни, поради което имаме екип за обслужване на клиенти, който обработва Вашите заявки във връзка с горепосочените права. Винаги можете да се свържете с тях на info@kilimche.com.

 

Служител по защита на личните данни:
Определихме отговорници по защита на личните данни, за да гарантираме, че Вашите лични данни винаги ще бъдат обработвани по открит, коректен и законен начин. Можете да се свържете с нашия служител по защита на лични данни на info@kilimche.com и да напишете CЗД като заглавие на имейла.

 

Право на подаване на жалба към надзорен орган: 
Ако смятате, че КИЛИМЧЕ обработва Вашите лични данни по неправилен начин, можете да се свържете с нас. Също така имате право да подадете жалба към надзорен орган.

Актуализиране на нашата Политика за поверителност:
Възможно е да актуализираме нашата Политика за поверителност. Най-новата версия винаги е достъпна на нашия уебсайт. Ще съобщим всички съществени промени в Политиката за поверителност, например целта на използването на личните Ви данни, самоличността на администратора или Вашите права.

 

Защо използваме Вашите лични данни?
Ще използваме Вашите лични данни, за да управляваме процеса на онлайн пазаруване в kilimche.com, като обработваме Вашите поръчки и връщания на артикули чрез нашите онлайн услуги и Ви изпращаме известия за статуса на доставка или при възникване на проблеми с доставката на Вашите артикули.
Ще използваме Вашите лични данни, за да управляваме плащанията Ви.
Също така, ще използваме Вашите данни, за да можем да разглеждаме жалби и гаранционни въпроси във връзка с продуктите.
Вашите лични данни се използват, за да Ви идентифицират, да валидират предвидената от закона възраст за онлайн пазаруване, както и за да потвърдят адреса Ви пред външни партньори.

 

Какви лични данни обработваме?
Ще обработваме следните категории лични данни

* информация за контакт, например име, адрес, имейл и телефонен номер
* информация и история на плащанията
* информация за поръчките

Ако имате профил в kilimche.com, ще обработваме и Вашите лични данни, предоставени във връзка с профила, като например:

* номер на профил
* история на пазаруването

 

Кой има достъп до Вашите лични данни?
Вашите лични данни, които се препращат към трети страни, се използват единствено за предоставяне на горепосочените услуги, например към компании за валидиране на Вашия адрес, комуникационни агенции за изпращане на потвърждение на поръчката, складови компании и доставчици във връзка с доставката на Вашата поръчка. Доставчици на платежни услуги за Вашето плащане. Кредитни референтни агенции за идентификационни и кредитни проверки и агенции за събиране на вземания.

Моля, имайте предвид, че много от тези компании имат независимо право или задължение да обработват Вашите лични данни.

Какво е правното основание за обработване на Вашите лични данни?
Обработването на Вашите лични данни е необходимо на КИЛИМЧЕ, за да изпълни услугата за управление и доставяне на Вашата поръчка.

 

Колко време съхраняваме Вашите данни?
Ще съхраняваме Вашите данни докато сте активен клиент.

 

Платформа OPC

При спор, който не може да бъде решен съвместно с избрания онлайн магазин, можете да използвате сайта ОРС. Ако имате проблем с нещо, което сте купили онлайн, можете да използвате този уебсайт, за да се опитате да постигнете извънсъдебно уреждане на спора. Можете да използвате сайта само, ако живеете в ЕС и търговеца е установен в ЕС. В някои страни можете също да използвате този сайт, ако сте търговец и искате да подадете жалба срещу потребител във връзка с продукт или услуга, които сте продали онлайн.
Сайта на комисията за защита на потребителите (КЗП) може да посетите от тук.

 

Политика за използване на бисквитки

Защо ние използваме бисквитки на сайта си?

Ние използваме бисквитки, за да направим твоето преживяване на нашия сайт възможно най-доброто. Благодарение на тях можем да подобряваме сайта на база твоите действия и интереси.

Ние използваме бисквитки, както и различни маркетингови кампании за наблюдение. По този начин, ние научаваме кои от тях са ефективни и променяме сайта в съответствие с това, което се харесва от теб, за да подобрим представянето му. По този начин функционират повечето от сайтовете. Може да се съгласиш или да се откажеш от използването на бисквитки, като тези параметри могат да се променят по всяко време.

Използвайки този сайт, ти се съгласяваш да използваме бисквитки, в съответствие с тази Cookie декларация за „бисквитки“. По-специално, се съгласяваш с производителност / аналитични бисквитки за използване в следните цели. Ако не се съгласяваш с използването на бисквитки, можеш да се откажеш от тях съгласно инструкциите за известяване и така те няма да бъдат записани на устройството ти.


Какво представляват бисквитките?
Бисквитката е малък текстов файл, който сайтът запазва на твоят компютър или мобилно устройство, когато отвориш сайта.
 
Инструкции за най-популярните браузъри:
https://support.microsoft.com/en-us/kb/196955 (Windows)
https://support.mozilla.org/en-US/kb/cookies-information-websites-store-on-your-computer?redirectlocale=en-US&redirectslug=Cookies (Firefox)
https://support.google.com/chrome/answer/95647?hl=en (Chrome)
https://support.apple.com/kb/PH5042?locale=en_US (Safari)

Изтриване на бисквитките
Ако не си доволен/а от използването на бисквитки на нашия уеб сайт, може да изтриеш бисквитките от папката на твоя уеб браузър. Можеш да настроиш браузъра си, така че да те предупреждава преди запазването им на твоя компютър .

Линкове
Ако искаш да научиш повече за бисквитките и употребата на уеб сайтовете, може да намериш информация на сайтове:
http://www.allaboutcookies.org/
https://www.microsoft.com/info/cookies.mspx

 

Пазарувай с НАСТРОЕНИЕ!