Използваме бисквитки. Като използвате нашия сайт, вие се съгласявате с ползването им.

Приемам | Разбери повече

bag

Запазили сте 0 продукта

Телефон за поръчки
0894 496 030

Работно време: 10:00-18:00ч.
всеки ден без неделя

ТОП МОДЕЛИ

продукти

Защо да изберем Мокетени килими и пътеки с гумена антиплъзгаща основа?


Килимите са сред елементите, които придават топлина на дома и имат своето традиционно място в Българските къщи. От друга страна, в днешните условия, където темпото на живота се увеличава, е обичайно да се бърза и тича в къщата. Междувременно, в резултат на бързи движения, килимите и пътеките плъзгащи се по пода, могат да доведат до неприятни падания и контузии.

 

Килимите с плъзгаща основа, могат да представляват рискове за динамично живеещите млади хора, както и за възрастните и болни хора, които са физически в лошо състояние, особено по-палавите дечица. За да избегнем всички тези рискове, за предпочитане са мокетените килими с антиплъзгаща основа, които се предлагат в с класически и модерни дизайни.

 

За предпочитане са и мокетените неплъзгащи се пътеки , които са предпочитани в домове с дълги коридори, осигуряват голямо удобство за хора, свикнали да бягат в коридора както и за Вашите щури домашни любимци. Цените на неплъзгащи се килими и пътеки варират в зависимост от размера, материалите и дизайна на продукта.Можете да закупите неплъзгащи се модели килими и пътеки от Нашият онлайн магазин KILIMCHE.com, с бърза доставка и лесна поръчка от раздел мокетени килими https://kilimche.com/index.php?go=browse&novo=&izbrani=&search=%D0%9C%D0%BE%D0%BA%D0%B5%D1%82&orderby=price-asc

Движете се по-лесно и сигурно в дома си!

 

Пазарувайте с удоволствие от KILIMCHE.com